34 kunstenaars doen dit jaar mee aan de OPEN ATELIERROUTE ZWIJNDRECHT!

Zij waren te vinden op zo’n 20 adressen. Het werk was  heel gevarieerd en van hoog niveau. Kunstenaars vinden het enorm belangrijk en leuk om te praten over kunst, hun werk en de kijk van de bezoeker op hun werk.

Er zijn weer nieuwe locaties bijgekomen, waar meerdere kunstenaars exposeren. Ook doen er veel nieuwe kunstenaars mee en hebben alle kunstenaars ook weer nieuw werk gemaakt voor deze Open Atelierroute.

Dit jaar is er weer een overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars. Deze keer is deze tentoonstelling in Bergarde Galleries in Heerjansdam, Buitenland 1. Deze overzichtstentoonstelling is een mooi startpunt van de route! Iedere kunstenaar levert een nieuw werk voor deze tentoonstelling in.

Ook was er weer een kunstenaarsbijeenkomst: op dinsdag 11 oktober van 17.00 uur-18.30 uur in het Oude Raadhuis aan de Burg. Bruinelaan. Deelnemende kunstenaars ontmoeten elkaar onder het genot van een drankje. Zij krijgen dan informatie en kunnen onderling ook over hun vak praten.

De OPEN ATELIERROUTE ZWIJNDRECHT wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Kunstweek.

De plattegrond van de route is te verkrijgen bij alle deelnemende kunstenaars op alle locaties en op www.facebook.com/atelierroute/

Kom kijken! En ga in gesprek met de kunstenaar, raak geïnspireerd door al deze creativiteit!