Overzichtstentoonstelling in Bergarde Galleries in Heerjansdam

Posted by on sep 23, 2014 in Geen categorie | No Comments

De opening van de overzichtstentoonstelling en van het open atelierroute weekend was op vijdag 4 november van 16.30 uur- 18.30 uur. Iedere kunstenaar levert 1 nieuw werk in voor deze tentoonstelling.

Op zaterdag 5 en zondag 6 november 2016 van 11.00 uur tot 17.00 uur was er een overzichtstentoonstelling met het werk van de deelnemende kunstenaars in Bergarde Galleries, Het Buitenland 1, Heerjansdam. Deze gerenommeerde galerie is een mooi startpunt van de route. Bij organisaties & partners op deze website kunt u meer lezen over Bergarde Galleries.

Daarnaast biedt Bergarde Galleries drie kunstenaars de gelegenheid om in “de Schuur” te exposeren. In de schuur hangen wereldberoemde kunstenaars uit de verzameling van Henk van den Berg.

De atelierroute biedt mensen niet alleen een unieke gelegenheid om eens in de keuken van kunstenaars te kijken, het heeft voor de kunstenaars ook meerwaarde. “Kunstenaars zijn toch vaak in hun eentje aan het werk. Het is prettig om een podium te hebben. Door bezoekers binnen te laten krijgen ze ook direct reactie op hun werk. Dit geeft stof tot boeiende gesprekken. Het inspireert ook en stimuleert mensen om zelf creatief te worden.