Locatie:  Officiersvliet 31, Zwijndrecht

Marjan van Breugel tekent en schildert haar hele leven al. Sinds een aantal jaren heeft ze van deze passie haar beroep gemaakt. In 2013 heeft zij de Nieuwe Akademie in Utrecht afgerond. Zij heeft in haar werk licht-donkercontrasten, ritme, bijzondere architectuur en sfeer in het donker onderzocht. In 2017 is Marjan een nieuwe richting ingeslagen met twee en driedimensionale tekeningen van haar fantasiewereld. Verder maakt zij collages, stop motion filmpjes en is zij nu bezig met grote acryl schilderijen van plastic soep.

Marjan doet samen met haar broer Jan Willem van Breugel mee aan de expositie Playground bij Bergarde Galleries. Buiten op het landgoed zijn drie kijkkisten te zien met een bijzondere wereld.¬† Voor Playground binnen heeft Jan Willem een ‘vogeltas’ ontworpen en Marjan exposeert een aantal van haar katten portretten.

Tijdens het open atelierweekend is het nieuwste werk van Marjan te zien. Er zullen cursisten in het atelier aan het werk zijn. Deze keer hangen er geen schilderijen van cursisten maar allerlei uitingen van het onderzoek dat cursisten doen tijdens hun creatieve proces in het atelier. Verder kan men informatie krijgen over teken- en schilderlessen en creatieve workshops voor kinderen, tieners en volwassenen.

Tel: 06-30187986

Email: marjanvanbreugel@hetnet.nl

www.marjanvanbreugel.nl