De voorbereidingen voor 2019 zijn begonnen!

Beste kunstenaars,

De voorbereidingen voor de Open Atelierroute Zwijndrecht van 2019 zijn weer begonnen. In het weekend van 2 en 3 november van 11 – 17 uur hopen wij dat weer veel kunstenaars de deuren van hun atelier of woonhuis open stellen voor publiek. Wil je in 2019 meedoen aan de Open Atelierroute, meld je dan aan op:

openatelierroutezwijndrecht@hotmail.com

Om te zorgen dat bezoekers het elk jaar weer leuk vinden om de route te doen is het belangrijk dat er naast bestaand werk ook nieuw werk van na november 2018 te zien is. De overzichtstentoonstelling is dit jaar weer in KunZt, de expositieruimte in het Gemeentehuis van Zwijndrecht. Eefje Zalm, conservator van Bergarde Galleries maakt een keuze uit de deelnemers die in Bergarde Galleries mogen exposeren. Nadere informatie daarover volgt nog.

Dus voel je uitgedaagd en maak een paar mooie nieuwe werken!

Stuur uiterlijk 1 september een paar goede foto’s van je werk. Dan kunnen we ook de website, www.atelierroutezwijndrecht.nl weer verfrissen. Controleer op de website je informatieve tekst en stuur zo nodig nieuwe tekst.

Ook zijn we op zoek naar jonge kunstenaars die geboren en getogen zijn in Zwijndrecht en wellicht nu elders wonen. Ken je kunstenaars en met name jonge kunstenaars (onder 35 jaar) die mogelijk interesse hebben om mee te doen, dan horen wij dat graag!

De volgende data/tijden kun je alvast noteren:

vrijdag 4 oktober van 17-18.30 uur kunstenaarsbijeenkomst

vrijdag 1 november van 16.30-18.30 uur opening

Wij hebben er weer zin in!

Cees Hoogvliet, Wilma Schimmel